ЗА НАС

Създадена през 1996 г. с частен капитал, фирма” ЛИЗ КОМЕРС- ИМПОРТ” ООД се занимава с търговия на едро и дребно.Наследява дейността на ЕТ ”ЛИЗ КОМЕРС”,регистрирана в Търговския регистър пре 1992год. Високото качество и разумната цена на продуктите, предлагани от нас, са гаранция за стабилните позиции на фирмата в България.

Тук може да откриете продукти в областта на довършителното строителство както за любителски нужди, така и за професионално приложение. Продуктовата гама обхваща материали прилагани като първоначална и  крайна обработка на:
• ДЪРВО
• СТЕНА
• МЕТАЛ
• КАМЪК
• СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАТЕРИАЛИ 
• ИНСТРУМЕНТИ
От нашите консултанти ще получите актуална, индивидуална и компетентна консултация.


“ЛИЗ КОМЕРС – ИМПОРТ” ООД е официален представител за България на италианската фабрика FARBE S.P.A., която е производител на химически продукти в областта на довършителното строителство. Предлагат се широка гама от водоразтворими и неводоразтворими продукти за екстериорни и интериорни решения.
Фабриката е създадена през 1965 година в Маяно Удине от Данте Фабрис и до днес запазва водеща позиция. FARBE S.P.A. разполага с най-модерната лаборатория в цяла Северна Италия, в която се създават и развиват продукти, съобразени напълно с актуалните европейски изисквания за качество, безопасност за здравето на потребителя и чистотата на природата. Фабриката е сертифицирана по международния стандарт EN-ISO9001. През последните години FARBE S.P.A направи значителни инвестиции за усъвършенстването на съоръженията си и за защита на околната среда. Проектирането, лабораторните условия, автоматизираният производствен процес, напредналата технология, опитният научно технически персонал правят FARBE S.P.A ценен партньор.

 

Повечето продукти са на Ваше разположение в склада и магазините ни, а част от тях доставяме бързо и в договорените с клиента срокове.

”Лиз комерс – импорт” ООД е фирма, която държи на лоялното и надеждно партньорство. Това ни помага вече години наред да успяваме на българския пазар и да работим в коректни отношения с нашите сътрудници, доставчици и клиенти. Потърсете ни  – ще Ви консултираме по всеки въпрос относно начина на полагане и предназначение на  всички продукти, които Ви предоставяме. Нашите сътрудници са отлично подготвени и любезно ще Ви съдействат. Очакваме Ви!