УНИКАЛНИ ПРОДУКТИ ЗА МЕТАЛ

МеталфарбЕдин продукт ,който ще харесат всички любители на красивия завършък.Този уникален продукт ,съдържащ алуминиеви частици в себе си прави всяка специална повърхност съвършена и завършена. Химичният състав на боята (нитро –алкид) я прави бързосъхнеща и същевременно еластична и гъвкава. Тя е разработена за директно нанасяне върху специални повърхности ,като алуминий ,поцинкована ламарина и производни , пластифицирани  метали. Възможно нанасяне  върху повърхности ,като метал , дърво, гипскартон и бетон.

При тези повърхности се изисква единствено обезмасляване с кореселин или ацетон ,преди употреба. В процеса ни на работа през тези 30 години ,се доказа ,че този продукт изумява с неговата трайност на цвета ,издръжливост и непреходност. Използван  в различни аспекти ,като:- улуци ,обшивки на покриви ,декоративни елементи от дърво и метал ,градински мебели ,ковано желязо ,парапети ,огради  и т.н ,добавя красива визия във вашият дом ,офис или вила.

За повече подробности ,посетете продукта в онлайн магазина за да информирате за разходна норма ,как се разрежда и начин на полагане.

 

Ферогел – продукт разработен за лаици. Този продукт е разработен за всеки ,който не е пипал четка за боядисване ,но в някакъв момент го обхваща вдъхновение да поправи или да боядиса нещо. С него можете да намажете ръждясалите прагове на колата си ,ръждясалата (тук там)ограда  и всичко произведено от желязо или олово ,което има нужда от репарация.Ферогел – е разработен в цветове ,които ще намерите в онлайн магазина ни.Гелообразната му смес предполага над 50% разреждане с разредител ‚‘дилуенте минерале‘‘.За да стене готов за работа. Лесен за употреба и надежден -‘СТОП‘‘ на бъдеща ръжда и корозия.

Продуктът няма UV защита и поради тази причина в максимално бързо време ,трябва да се защити допълнително с боя подобен цвят. Избирайки цвят на грунда се предполага ,че последващият слой ще бъде подобен или идентичен . Италианският производител ‚‘Фарбе‘‘

Предлага широка гама силиконови бои ‚‘УНО‘ ‘за единствен или последващ слой ,като сигурна защита за метал и дърво.

 Цветовете можете да видите в каталога ни.

Цинкофарб – гладка боя за специализирани материали ,като поцинкована ламарина ,леки сплави ,алуминий, пластифицирана  ламарина. Продуктът е лесен за нанасяне .Спазвайте указанията в техническата му характеристика и ще достигнете

Нужният ефект и разходна норма. Начален и краен продукт за специалните основи.100% UV защита .Разработен в определени цветове по каталог

‘’RAL’’и възможност за допълнително оцветяване по каталози ‚‘RAL’’и’’NCS’’го прави неоценим помощник в уеднаквяване със стара и нова основа .Възможно е да се нанася и върху дърво ,гипсокартон и изделия от бетон. Химичният му състав(нитро-алкид) го прави бързосъхнещ и изключително гъвкав .Повече подробности за материала и неговото приложение ,можете да намерите в техническата карта ,която се намира в онлайн магазина с името на продукта.

 

Благодаря за доверието!

„ УНО‘‘- Силиконова боя за метал и дърво. Уникална по своята същност ,лесна за употреба ,разработена в 30 основни цвята и възможност за създаване на деривати. Разтеглива и изключително здрава боя ,която няма аналог на Българския пазар. Благодарим на всички

Наши клиенти ,които я оцениха подобаващо и останаха фенове на този уникален продукт.

Гаранция за устойчивост на цвета 30 години. Когато употребите продукта върху дървена дограма ,а в съседство има алуминиева същия цвят ,не може да направите разлика. Гаранция!

Всичко се свежда до нейната разливност ,гъвкавост и гланц. Колкото по-добре сте подготвили повърхността ,толкова по-голям ефект и трайност ще има за вас и околните. Силикона ,който има в нейния химичен състав ,я кара да се разтяга и разлива .Покритието е устойчиво и гладко.

Трайността голяма. Повече информация можете да намерите в онлайн магазина .

 

Благодаря за доверието!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.